Verzenden & retourneren

LEVERINGEN:
Levertijden van producten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. Een bestelling bestaande uit meerdere producten wordt in één keer verstuurd. Hierbij wordt de langste levertijd van producten binnen de bestelling aangehouden als uiteindelijke levertijd. Verzendingen naar België vallen buiten de vermelde levertijd. Klassiek.nl doet zijn uiterste best om aan de vermelde levertijd te voldoen. Wanneer blijkt dat de levertijd toch langer zal zijn dan het aantal vermelde werkdagen, dan wordt u hierover gecontacteerd door de klantenservice. Mochten de bestelde goederen niet meer leverbaar zijn, dan behouden wij ons het recht om niet te leveren. In dit geval zullen wij u onmiddellijk op de hoogte brengen en ontvangt u zo spoedig mogelijk het betaalde bedrag retour. Heeft u vragen over de levertijd van uw product? Neem dan CONTACT met ons op.

AFLEVERADRES ZOALS GEWENST:
U kunt er voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen op een afwijkend adres dan uw thuisadres, bijvoorbeeld op het werk, op een Post.nl afhaaladres bij u in de buurt of als cadeau rechtstreeks naar de geadresseerde. Voer tijdens het bestelproces gemakkelijk het gewenste afleveradres in. Bij aanvullende afleverwensen zoals bezorging in de avonduren kan een bedrag in rekening gebracht worden.

VERZENDMETHODE EN VERZENDKOSTEN
Wij verzenden met PostNL. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om aan te geven wanneer en waar (thuis of op het postkantoor) u het pakket wenst te ontvangen. Blijkt bij het inpakken dat uw bestelling als brievenbuspakket i.p.v. een pakketje verstuurd kan worden, dan zullen wij contact met u opnemen. In dit geval is thuisblijven voor uw bestelling of uw bestelling ophalen bij het postkantoor niet meer nodig. Bij een orderwaarde van €25 of hoger worden uw goederen gratis thuisbezorgd binnen Nederland. Is uw orderwaarde lager dan €25 dan zullen wij verzendkosten in rekening brengen à €3,25. Als het afleveradres buiten Nederland is dan brengen wij standaard €4,95 aan verzendkosten in rekening. Indien u er voor kiest om uw pakketje te laten bezorgen bij een PostNL afhaallocatie, dan wordt verwacht dat u deze binnen 7 dagen na aflevering ophaalt. Na 7 dagen wordt het pakketje geretourneerd naar Klassiek.nl en zullen de extra kosten voor een 2e verzending bij u in rekening worden gebracht.

 

RETOURNEREN:

Indien u een product wilt retourneren is dat mogelijk. Het product dient in perfecte staat te zijn en binnen 14 dagen na de ontvangstdatum te worden aangemeld voor retour. Vervolgens heeft u veertien dagen om het product te retourneren. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Om eventuele vertraging bij verzending te ondervangen raden wij u aan om de retourzending aan te melden via [email protected].

Na ontvangst van de retourzending zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen worden teruggestort. Risico’s tijdens het retourproces zoals beschadiging en/of het zoekraken van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Wij zullen ons uiterste best doen om de afhandeling van uw retour zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Indien u vragen heeft over de retourprocedure, aarzelt u dan niet om CONTACT met ons op te nemen.