Levering

Wij hanteren een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Verzendingen naar België vallen buiten deze levertijd. Wanneer wij de levertijd niet kunnen garanderen, zullen we contact met u opnemen. Wanneer bekend is dat de levertijd meer dan 2 werkdagen zal bedragen, dan wordt dit aangegeven onder de prijs van het betreffende product. Heeft u vragen over de levertijd van uw product? Neem dan contact met ons op.

Zijn de bestelde producten niet leverbaar? Dan behouden wij ons het recht om niet te leveren. In dit geval zullen wij u onmiddellijk op de hoogte brengen en ontvangt u zo spoedig mogelijk het verschuldigde bedrag retour.

Heeft u gekozen voor 'Overboeking'? Verzending zal dan plaatsvinden na ontvangst van de betaling. Alleen wanneer u zo spoedig mogelijk betaalt kunnen wij voldoen aan de eventuele door u opgegeven gewenste leverdatum.

AFLEVERADRES ZOALS GEWENST

U kunt ook laten bezorgen op een ander adres dan uw thuisadres, bijvoorbeeld naar het kantoor of als cadeau rechtstreeks naar het adres van anderen. Voer tijdens het bestelproces gemakkelijk het gewenste afleveradres in.

VERZENDMETHODE EN VERZENDKOSTEN

Wij verzenden met PostNL. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om aan te geven wanneer en waar (thuis of op het postkantoor) u het pakket wenst te ontvangen. Wanneer uw bestelling door de brievenbus past, zal uw bestelling automatisch omgezet worden in een brievenbuspakketje. In dit geval is thuisblijven voor uw bestelling of uw bestelling ophalen bij het postkantoor niet nodig.

Bij een orderwaarde van €15 of hoger worden uw goederen gratis thuisbezorgd. Is uw orderwaarde lager dan €15? Dan brengen wij verzendkosten in rekening (€2,95).

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te blijven surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.