Levering

Levertijden van producten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. Een bestelling bestaande uit meerdere producten wordt in één keer verstuurd. Hierbij wordt de langste levertijd van producten binnen de bestelling aangehouden als uiteindelijke levertijd. Verzendingen naar België vallen buiten de vermelde levertijd. Klassiek.nl doet zijn uiterste best om aan de vermelde levertijd te voldoen. Wanneer blijkt dat de levertijd toch langer zal zijn dan het aantal vermelde werkdagen, dan wordt u hierover gecontacteerd door de klantenservice. Mochten de bestelde goederen niet meer leverbaar zijn, dan behouden wij ons het recht om niet te leveren. In dit geval zullen wij u onmiddellijk op de hoogte brengen en ontvangt u zo spoedig mogelijk het betaalde bedrag retour. Heeft u vragen over de levertijd van uw product? Neem dan contact met ons op.

Afleveradres zoals gewenst

U kunt er voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen op een afwijkend adres dan uw thuisadres, bijvoorbeeld op het werk, op een Post.nl afhaaladres bij u in de buurt of als cadeau rechtstreeks naar de geadresseerde. Voer tijdens het bestelproces gemakkelijk het gewenste afleveradres in. Bij aanvullende afleverwensen zoals bezorging in de avonduren kan een bedrag in rekening gebracht worden.

Verzendmethode en verzendkosten

Wij verzenden met PostNL. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om aan te geven wanneer en waar (thuis of op het postkantoor) u het pakket wenst te ontvangen. Blijkt bij het inpakken dat uw bestelling als brievenbuspakket i.p.v. een pakketje verstuurd kan worden, dan zullen wij contact met u opnemen. In dit geval is thuisblijven voor uw bestelling of uw bestelling ophalen bij het postkantoor niet meer nodig. Bij een orderwaarde van €25 of hoger worden uw goederen gratis thuisbezorgd binnen Nederland. Is uw orderwaarde lager dan €25 dan zullen wij verzendkosten in rekening brengen à €2,95. Als het afleveradres buiten Nederland is dan brengen wij standaard €4,95 aan verzendkosten in rekening.