November 2021

  • Geplaatst op
  • 0
November 2021

Nieuwsbrief van vrijdag 5 november 2021 met daarin de nieuwste uitgaven van het label NAXOS met onder meer de complete pianomuziek van Rossini op 13CD's, Leroy Andersons vrolijke orkestmuziek, Hippolyte et Ariecie van Rameau met Pygmalion op DVD, celloconcerten van Elgar en Bridge, liederen van Pfitzner, pianomuziek van Liszt, Albeniz en heerlijke zuidamerikaanse gitaarmuziek.

Beste klassieke muziek-liefhebber,

Welkom bij de klassiek.nl nieuwsbrief van vrijdag 5 november 2021 met daarin de nieuwste uitgaven van het label NAXOS met onder meer de complete pianomuziek van Rossini op 13CD's, Leroy Andersons vrolijke orkestmuziek, Hippolyte et Ariecie van Rameau met Pygmalion op DVD, celloconcerten van Elgar en Bridge, liederen van Pfitzner, pianomuziek van Liszt, Albeniz en heerlijke zuidamerikaanse gitaarmuziek. Daarnaast diverse aanbiedingen en (inter-)nationale recensies van eerdere uitgaven.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail op [email protected] of per telefoon 085-3031729 (wij zijn bereikbaar tussen 9:00 en 15:00 uur).

Met vriendelijke groet, 
Het team van Klassiek.nl

Lees hier de gehele nieuwsbrief

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.